Annen Vitamiinicocktail!

Anne Kukkohovi

Lisäravinnekeskustelu käy vilkkaimmillaan ja pakko lisätä vielä oma korteni kekoon. Kyllähän sen huomaa kantapään kautta; jos stressi ja kiire saa yliotteen. Ei mikään kasvohoito, vitamiinipilleri tai voide tee ihmeitä, vaan hehkeys löytyy tasapainosta. Se tarkoittaa ravinnon, levon, liikunnan ja oikean ihonhoidon balanssia.

Ja kun perusasiat ovat kunnossa, voi sitä joskus vähän lipsahtaa. Keräsin tähän listaksi omia hyviä havaitsemiani keinoja.

1. Kun 40 pamahti mittariin, olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota hyviin rasvoihin.

Neitsytkookosöljy ja laadukas kalaöljy on oleellisia kehon (ja myös ihon) joustavuuden ja aineenvaihdunnan kannalta. Rattaat vinkuvat ja kone köhii, jos rasva-aineenvaihdunta ei ole kunnossa.

2. Vitamiinit pyrin saamaan suurelta osin ravinnosta, mutta d-vitamiinin saannista olen tarkka.

Se vaikuttaa niin moneen mekanismiin vartalossamme, että meidän leveysasteilla on todella tärkeää saada tarpeeksi tätä elintärkeää vitamiinia. Oman d-vitamiinitason voi mitata esim. Antioksidanttiklinikalla jos kaipaa täsmätietoa.

Vitamiinit pyrin saamaan suurelta osin ravinnosta

3. Pakuriuute. Pakuritipat hellivät kroppaani joka aamu ja ilta.

Immuniteettia lujittava pakuri pitää flunssan kaukana. Pakuria saa mm. Ruohonjuuresta.

4. Koskettele ja ole kosketeltavana.

Hieronta vähentää stressihormonin määrää ja sitä myöten nostaa mielialaa, vähentää ahdistusta ja lujittaa myös vastustuskykyä. Myös erilaiset krooniset kivut, kireydet ja unettomuus saa tästä luomukonstista lievitystä. Kun keho on vastaanottavainen ja rento, imeytyy ravintoaineet tehokkaammin.


 

5. Magnesium rentouttaa lihaksia ja edistää kalkin imeytymistä.

Käytän magnesiumia illalla ennen unille menoa ja varsinkin sellaisten päivien jalkeen, jolloin olen joutunut seisomaan tai kävelemään paljon.

6. Mesoterapia on mm. Kämp spasta saatava mainio vitamiinien imeyttämiskeino iholle.

Laserin ja erilaisten sähkövirtojen avulla saadaan vitamiinit ja tehoaineet syvemmälle ihoon ja säännöllisenä hoitona mesoterapia on todellinen vitamiinicocktail iholle.

Kaunista viikkoa!

Anne

Kämp Spa suosittelee:

Tule rentoutumaan Kämp Span hierontahoidoissa

Stressihieronta on tehokas syväkäsittely ja ihana rentoutushetki arjen kiireiden keskellä. Stressihieronta sopii erinomaisesti esimerkiksi päätteellä työskenteleville ja muille niskajännityksistä kärsiville.

Intialainen päähieronta on syvästi rentouttava ja miellyttävä kokemus. Se sopii erityisesti stressaantuneille ja kiireisille ihmisille, joille pysähtyminen on vaikeaa. Intialainen päähieronta sisältää yläselän, hartioiden, käsivarsien ja pään hieronnan sekä kasvojen akupainantaa ja kevyttä hierontaa.

Anna kasvoille tehokas vitamiinikuuri

Vitamiinit ja antioksidantit ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille. Nyt kannattaa tehdä ihon syvähoito ja imeyttää ihoon vaikuttavia aineita, kuten A, C, E vitamiineja neulattoman mesoterapian avulla. Lue lisää mesoterapiasta.

Kommentit

Kommentoi

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään roskapostien karsimiseksi.
Fill in the blank

Ota meihin yhteyttä
Kämp Spa
Kluuvikatu 4B, 8.krs
00100 HELSINKI

puh. (09) 5761 1330
info@kampspa.fi

 
 

ma–pe
la
su

Aukioloajat
kts. Ajankohtaista

11.00–21.00
10.00–20.00
10.00-18.00

 

 

 

 

 

 

Luxury Spa Award winner 2015

Kmp Spa
Kluuvikatu 4B, 8th floo
Helsinki , 00100 Finland
+358 9 5761 1330

This hCard created with the hCard creator.

Luxury day spa experience in the heart of Finland's capitol Helsinki.
Kluuvikatu 4B
Helsinki
00100
Finland