Annen day off / Oi, ihana vapaapäivä

Anne Kukkohovi

Miten vaikeaa onkaan välillä rentoutua ja olla tekemättä mitään. Vähintään sitä räplää puhelintaan tai seilaa netissä, kun pitäisi rehellisesti olla vain ja antaa kehon palautua. Kun vihdoin sain ruksattua kalenteriin hetken itselleni, oli tietenkin valtava kiire ja olin jo peruttaa koko jutun. Onneksi olin viisas ja päätin ottaa tilanteesta kaiken irti. Jos kerran rentoudutaan, niin tehdään se sitten kunnolla!

Anne Kukkohovin vapaapäivä

Hoidokseni olin valinnut intialaisen päähieronnan, joka on mielestäni yksi parhaista kauneushoidoista. Se antaa pään ja kasvojen alueen verenkierrolle puhtia ja stimuloi aineenvaihduntaa. Sen jälkeen toteutetun kasvohoidon tehostuu moninkertaisesti, kun iho pystyy vastaanottamaan hoitavat aineet. Tehokaskin hoito voi nimittäin jäädä vähän vaisuksi, jos hartiat jumittavat ja lymfakierto ei toimi.

Vaikka ottaisit vain pienen tai lyhyen hoidon, kannattaa paikalle tulla ajoissa. Kämp span sauna-osasto on valtavan ylellinen ja on rentouttava elämys jo itsessään. Hartiani olivat tullessa kuin sementtiä ja jo muutaman minuutin kiireetön Grotossa (höyrysauna) lötköttely pehmensi koko olemustani.

Grotto eli höyrysauna

Intialainen päähieronta on yksi lempihoidoistani. Alussa istutaan tuolissa ja hoitaja hieroo hartioiden ja niskan alueen. Sen jälkeen siirrytään latvitsalle makaamaan ja hoidetaan pään alue ihanan tuoksuisella öljyllä. Bonuksena hieroja paineli vielä kasvojen akupisteitä ja tässä vaiheessa minut olisi voinut rullata hoitopedissa vaikka maailman ääriin. Yhtäkkiä minulla ei ollut kiire minnekään. Hieroja käsittelee samalla myös hiukset ja olisi hyvä antaa öljyn levätä päänahassa ja kutreissa ainakin muutaman tunnin ennen pesua.

Lounassalaatti Kämp Cafesta

Hoidon jälkeen lounasaika koputteli ovelle ja päätin antaa itselleni jatkoaikaa paratiisissa. Hiukset öljyssä, rennosti kylpytakkiin pukeutuneena nautin maittavan lounassalaatin, jonka span henkilökunta tilasi minulle Kämp Cafesta. Kun uutena naisena astelin ovesta ulos, päätin heti ottaa homman uusiksi, seuraavan kerran ystävättären kanssa.

Ihanaa viikkoa!
Anne

Kommentit

Grotto on ihana, kunpa pääsisi useammin!

Moi Anne,
Nyt tulee kysymys ohi aiheen myös, mutta ihan pakko kysyä kun hiuksesi ovat aina niin makeet ja tyylikkäät, hyvin värjätty/raidoitettu sekä leikattu. Missä kampaajalla käyt?

Kiitos etukäteen!
Sanna :)

Moi Sanna! Kiitos:) Onneksi kuvauksissa on kampaajat, välillä kotona olen kuin linnunpelätti:) Mutta tärkeintä on tietty pitää väri ja leikkaus kunnossa, niin silloin hiukset kestävät vähän näitä luppopäiviäkin siistinä. Käyn 5 viikon välein laittamassa kuontaloni kuntoon ja tällä hetkellä huippiksestakin tuttu Taavi Vuokkovaara on ollut kampaajani. Taavi ottaa vastaan Dynastia nimisessä liikeessä; http://dynastia.fi/alku.html

Ihanaa viikkoa!

Kommentoi

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään roskapostien karsimiseksi.
Fill in the blank

Ota meihin yhteyttä
Kämp Spa
Kluuvikatu 4B, 8.krs
00100 HELSINKI

puh. (09) 5761 1330
info@kampspa.fi

 
 

ma–pe
la
su

Aukioloajat
kts. Ajankohtaista

11.00–21.00
10.00–20.00
10.00-18.00

 

 

 

 

 

 

Luxury Spa Award winner 2015

Kmp Spa
Kluuvikatu 4B, 8th floo
Helsinki , 00100 Finland
+358 9 5761 1330

This hCard created with the hCard creator.

Luxury day spa experience in the heart of Finland's capitol Helsinki.
Kluuvikatu 4B
Helsinki
00100
Finland